TRI

Januarska kolekcija za najmlajše se nadaljuje in v današnjem zapisu bi vam rada predstavila dogajanja, ki ležijo v njenem ozadju.

Napisala sem že, da se je ob koncu starega leta rodila najina nečakinja. Kot se ob tako pomembnem dogodku spodobi, sva s Taranom zadnji mesec odštevanja razmišljala o tem, kaj bi bilo primerno darilo ob rojstvu. Upoštevajoč študentsko-novopodjetni proračun in dejstva, da so v podobnem času na urniku tudi božična darila in rojstni dan moje mame. Seveda ni bilo potrebnega pretiranega razmišljanja za zaključek, da bova darilo naredila sama. Vprašanje je bilo le še kaj narediti.

Nazadnje sva se odločila za tablico z imenom in vsemi rojstnimi podatki male novorojenčice. Na spodnji rob sva dodala še prisrčno lisičko in dobila prikupen okras za otroško sobico. Novopečena starša sta bila nad darilom navdušena, midva pa sva na spletni strani odprla novo kolekcijo, namenjeno izdelkom za novorojenčke, dojenčke in malčke.

Komaj sva si dobro čestitala ob uspešnem darilu ob rojstvu, že se je bližal nov mejnik v življenju male pikice – njen prvi mesec. Kot prvi podmladek v družini je seveda deležna velike ljubezni in pozornosti vseh, zato ni bilo treba pretiranega dogovarjanja, da bo tudi ob tej priložnosti dobila nekaj od naju. Nastale so lesene ploščice za vsak mesec njenega prvega leta (tako imenovani baby milestones) za lažje in lepše obeleževanje prvih spominov.

Tako sta se rodila prva izdelka v kolekciji za najmlajše, midva pa že načrtujeva naslednje. Mogoče v njih kdo dobi idejo za darilo novopečenim staršem ali za okras otroške sobice svojih najmlajših.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar